Dr. Mező Ferenc Szellemi Diákolimpia® – várunk benneteket a 10 fordulós olimpiatörténeti vetélkedőre!

szellemi-do-2013-mob-320x240

A Magyar Olimpiai Akadémia és a Magyar Diáksport Szövetség köszönti azoknak az iskoláknak a tanulóit, felkészítőit, akik már neveztek a dr. Mező Ferenc Szellemi Diákolimpia® III-IV. vagy V-VI. korcsoportos versenyére.

Ezúton értesítjük azokat a felkészítőket, akik még nem nevezték csapatukat, hogy december első hetében, a gyakorló fordulóval kezdetét veszi a 2013/2014. tanévi olimpiatörténeti vetélkedősorozatunk, ezért mihamarabb nevezzenek, és a megadott feladatokból kezdjék el (vagy folytassák) tanítványaik felkészítését.

Az elektronikus nevezés folyamatának befejezéseként, a zöld színű „jóváhagyott” felirat megjelenését követő egy órán belül megérkezik az iskola e-mail címére a belépési név és a jelszó. Ennek megtörténtéről visszajelzést kérünk az értesítő levélben megadott e-mail címre.

 „Reméljük, hogy a jubileumhoz érkező vetélkedősorozat az idei tanévben még több tanulót, pedagógust ösztönöz arra, hogy alaposabb ismereteket szerezzen a hazai és a nemzetközi olimpikonok életútjával, eredményeivel kapcsolatban. Célunk, hogy minél több diák ismerje dr. Posta Sándor, dr. Halassy Gyula, vagy Kozma István, Pézsa Tibor, Hammerl László, Sákovicsné Dömölky Lídia és a többi olimpiai bajnok, valamint az olimpiákon részt vevő versenyzők nevét, akik dicsőséget, elismerést szereztek hazánknak, és akiknek teljesítményére mindig emlékeznünk kell.

Bízva együttműködésükben és aktív részvételükben, ezennel szívből ajánljuk a 2013/2014. tanévi dr. Mező Ferenc Szellemi Diákolimpia® vetélkedőrendszerét.”

Balogh Gábor, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke

Dr. Aján Tamás, a Magyar Olimpiai Akadémia elnöke

Dr. Jakabházyné Mező Mária, a Magyar Olimpiai Akadémia főtitkára

 

játékhetek, időpontok itt

versenykiírás itt

  • APP

    APP
  • Bajnokká válni – videó

    BAJNOKKÁ VÁLNI (Diákolimpia® Himnusz)

  • Covid

    COVID INTÉZKEDÉSEK
  • Shop

    Országos Diákolimpia
  • Social

  • Partnerek hu

    Támogató

    Partnerek Partnerek Partnerek Partnerek
  • Támogatók

    Partner

    Támogató