Áprilisban is felfüggesztve marad a Diákolimpia®

A Magyar Diáksport Szövetség további egy hónapra, április 30-ig meghosszabbította a DiáA Magyar Diáksport Szövetség április 30-ig meghosszabbította a Diákolimpia® versenyek felfüggesztését. A pontos közlemény ezen a linken érhető el.

A felfüggesztés hatálya alól továbbra is kivételt képeznek azon Diákolimpia® versenyek melyek az alábbi feltételek mindegyikének megfelelnek:

a. szabadtéren, nem nevelési, oktatási intézmény területén kerülnek megrendezésre, valamint
b. nem kontakt sportágnak minősülő (test-testtel és a test valamilyen mozgó tárggyal – labdával – nem érintkezik) sportágban kerülnek megrendezésre.

Ezen sportágak köréről a Magyar Diáksport Szövetség előzetesen dönt.

A felfüggesztés ideje alatt a Magyar Diáksport Szövetség rendezésében megvalósított Diákolimpia® versenyek a versenyrendszer valamennyi (körzeti, megyei, valamint országos) szintjén nem kerülnek megrendezésre. A döntés továbbra is kiterjed a Mező Ferenc – Szellemi Diákolimpia® országos elődöntőire, döntőire is.

A járványügyi helyzettel kapcsolatos fejlemények és információk folyamatos feldolgozása mentén a versenykiírással kapcsolatos további intézkedésekről a Magyar Diáksport Szövetség a fenti határidőt követően ad tájékoztatást.


Budapest, 2021. április 12.

 • Bajnokká válni – videó

  BAJNOKKÁ VÁLNI (Diákolimpia® Himnusz)

 • Covid

  COVID INTÉZKEDÉSEK
 • Országos Diákolimpia

  Országos Diákolimpia
 • Social

 • Partnerek hu

  Partnerek

  Partnerek

   

   

  Partnerek

   

  Partnerek

   

   

  Partnerek