Sportmatrica Mánia!

Sportmatrica-preview-320x240

Egyedülálló kezdeményezéssel és sportági összefogással útjára indult a Sportmatrica Mánia! – az Élj Okosan Alapítvány sportnépszerűsítő országos programja

A Magyar Sportmatricás Gyűjtőalbumok és a 8 db-os Sportmatrica Csomagok egyedi kezdeményezésre a sportági szövetségek és az első osztályú bajnokságok klubjainak különleges összefogásával jött létre országos lefedettséggel! A kézilabda, vízilabda és kosárlabda első osztály férfi bajnokságainak csapatai, a magyar válogatott és a külföldön játszó magyar játékosok teljes mezőnyével!
A sportágak képviselőivel, vezetőkkel és játékosokkal közös összefogással megvalósuló Sportmatrica Mánia célja, hogy a Magyar Sportmatricás Gyűjtőalbumokkal és a látványos akcióképes Sportmatricákkal, a kiváló sportolókon keresztül még nagyobb kedvet csináljon a sporthoz, így az egészséges életmódhoz is! Az albumokkal és a sportmatricákkal nem csupán a magyar sikersportágak és az egészséges életmód hívei lesznek gyűjtők!

A matricacsomagok gyűjtésével sportágak utánpótlás-nevelési feladatainak támogatása is megvalósul csomagonként több tíz forinttal az összefogás nevében!

Hogy a program még izgalmasabb legyen, az albumok érdekes sportágismereti tudnivalókat nyújtanak nem csak a sportágakról, a sportolókról is! A gyűjtők így a számozott matricákon keresztül a sportág történelmével és a magyar sport meghatározó egyéniségeivel, világsztárjaival is találkozhatnak.
Megismerhetik a klubokat, összeállíthatják a csapatokat, így a bajnokságokat végigkísérve klubmenedzserré és edzővé válhatnak !

Szakemberek által kidolgozott külön edzésprogrammal nyújt segítséget az album a sporthoz, az önbizalom építéshez, ezáltal követői sikeresebbé válnak az életben akár sportolnak már, akár csak szurkolóként érdeklődnek a sport iránt!

Matricagyűjtőként együtt élni a rangos bajnokságokkal egyedül, csapatban vagy családi körben is nagyszerű szórakozás!

A sportmatrica weboldala erre a linkre kattintva érhető el.

  • APP

    APP
  • Bajnokká válni – videó

    BAJNOKKÁ VÁLNI (Diákolimpia® Himnusz)

  • Covid

    COVID INTÉZKEDÉSEK
  • Shop

    Országos Diákolimpia
  • Social

  • Partnerek hu

    Támogató

    Partnerek Partnerek Partnerek Partnerek
  • Támogatók

    Partner

    Támogató