Több mint fél év után országos döntő a Diákolimpián!

MVM Atlétika-Ügyességi és Váltófutó Csapatbajnokság Diákolimpia® Országos Döntő

Utoljára 2020. március elején tudtuk országos döntőn vendégül látni az ország legjobb sportolóit, és ezt követően a járványügyi helyzet miatt több sportágban sajnos már nem tudtunk Diákolimpia országos Bajnokot hirdetni.

A hosszú kihagyást követően ezen a hétvégén Székesfehérváron erre újból lesz lehetőségünk, hiszen a Magyar Diáksport Szövetség az MVM Zrt. névadó szponzori támogatásával rendezi meg 2020. október 17-18-án az MVM Atlétika-Ügyességi és Váltófutó Csapatbajnokság Diákolimpia® Országos Döntőt.

A Regionális Atlétikai Központban megrendezett eseményen szombaton a III-IV. míg vasárnap a V-VI. korcsoportba tartozó csapatok mérik össze tudásukat, hogy a küzdelem végén a legjobbak megszerezzék a „Magyarország diákolimpiai bajnoka” címet. A rendezvény házigazdája a Fejér Megyei Diáksport Egyesület, Székesfehérvár Megyei Jogú Város, míg a szakmai együttműködő partnere az Alba Regia Atlétikai Klub (ARAK).

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a járványügyi készültség ellenére – a többek között magasugrást, távolugrást, súlylökés, kislabdahajítást és váltófutó versenyszámokat tartalmazó versenyre – a tanév elején közel 10 000 tanuló nevezett, akik közül a legjobb 1500 képviselheti iskoláját a hétvégi döntőn.

Az országos döntő – az előversenyekhez hasonlóan – a biztonságos megrendezés érdekében szigorú egészségügyi óvintézkedések mellett kerül lebonyolításra.

A verseny eredményeit a doeredmenyek.hu-n a fotóit pedig az esemény facebook oldalán találjátok meg!

 • Bajnokká válni – videó

  BAJNOKKÁ VÁLNI (Diákolimpia® Himnusz)

 • Covid

  Mező Ferenc Szellemi Diákolimpia Játékfelület
 • Országos Diákolimpia

  Országos Diákolimpia
 • Social

 • Partnerek hu

  Partnerek

  Partnerek

   

   

  Partnerek

   

  Partnerek