Kinek ismerős a bűvös 177-es szám?

Ha tanítványaitok kapásból rávágják, hogy ez bizony az eddig megszerzett magyar olimpiai aranyérmek számát jelenti, akkor nektek is itt a helyetek és érdemes indulnotok a Szellemi Diákolimpián!

Ezt a nemzetközi szinten is igen előkelőnek számító 177 aranyérmet 302 sportolónk szállította, közülük Hosszú Katinkával kapcsolatban biztosan kaphattok majd kérdést, aki lenyűgöző teljesítményével és verhetetlen hozzáállásával méltón kiérdemelte az „Iron Lady” nevet. Rajta kívül még megannyi úszóbajnokunk és az öttusa büszkeségeink kapják idén a főszerepet a vetélkedőn. Ha érdekelnek az olimpiai mozgalmak, jelképek, jelmondatok, akkor van számotokra egy további jó hírünk, hiszen ezekkel a témákkal is találkozhattok a fordulók alatt.

A mai naptól már elstartolt a 0. forduló, amelyben mindenki kedve szerint kipróbálhatja magát, hiszen itt még nincs semmilyen tét. Az itt szerzett eredmények nem számítanak bele az éles internetes versenybe, ezért mindenkinek érdemes megmérettetnie magát, hogy mennyire jól ismeri az igazi bajnokainkat.

Amiatt pedig ne aggódjatok, ha esetleg rosszul válaszoltok egy kérdésre, mivel azt senki nem ellenőrzi vagy látja rajtatok kívül, úgyhogy nincs vesztenivalótok, itt csak nyerhettek és biztosan tanultok valami érdekeset.

 

Nevezzetek még ma, amelyet itt tudtok megtenni: https://sso.mdsz.hu/cas/login

 

Gyerünk, itt az idő, hogy megmutassátok, Ti nemcsak kiválóan sportoltok, hanem remekül ismeritek az olimpiákat és a bajnok sportolóinkat is! Hajrá, mi Nektek szurkolunk! 😊

  • APP

    APP
  • Bajnokká válni – videó

    BAJNOKKÁ VÁLNI (Diákolimpia® Himnusz)

  • Covid

    COVID INTÉZKEDÉSEK
  • Shop

    Országos Diákolimpia
  • Social

  • Partnerek hu

    Támogató

    Partnerek Partnerek Partnerek Partnerek
  • Támogatók

    Partner

    Támogató