Kinek ismerős a bűvös 177-es szám?

Ha tanítványaitok kapásból rávágják, hogy ez bizony az eddig megszerzett magyar olimpiai aranyérmek számát jelenti, akkor nektek is itt a helyetek és érdemes indulnotok a Szellemi Diákolimpián!

Ezt a nemzetközi szinten is igen előkelőnek számító 177 aranyérmet 302 sportolónk szállította, közülük Hosszú Katinkával kapcsolatban biztosan kaphattok majd kérdést, aki lenyűgöző teljesítményével és verhetetlen hozzáállásával méltón kiérdemelte az „Iron Lady” nevet. Rajta kívül még megannyi úszóbajnokunk és az öttusa büszkeségeink kapják idén a főszerepet a vetélkedőn. Ha érdekelnek az olimpiai mozgalmak, jelképek, jelmondatok, akkor van számotokra egy további jó hírünk, hiszen ezekkel a témákkal is találkozhattok a fordulók alatt.

A mai naptól már elstartolt a 0. forduló, amelyben mindenki kedve szerint kipróbálhatja magát, hiszen itt még nincs semmilyen tét. Az itt szerzett eredmények nem számítanak bele az éles internetes versenybe, ezért mindenkinek érdemes megmérettetnie magát, hogy mennyire jól ismeri az igazi bajnokainkat.

Amiatt pedig ne aggódjatok, ha esetleg rosszul válaszoltok egy kérdésre, mivel azt senki nem ellenőrzi vagy látja rajtatok kívül, úgyhogy nincs vesztenivalótok, itt csak nyerhettek és biztosan tanultok valami érdekeset.

 

Nevezzetek még ma, amelyet itt tudtok megtenni: https://sso.mdsz.hu/cas/login

 

Gyerünk, itt az idő, hogy megmutassátok, Ti nemcsak kiválóan sportoltok, hanem remekül ismeritek az olimpiákat és a bajnok sportolóinkat is! Hajrá, mi Nektek szurkolunk! 😊

 • Bajnokká válni – videó

  BAJNOKKÁ VÁLNI (Diákolimpia® Himnusz)

 • Covid

  Mező Ferenc Szellemi Diákolimpia Játékfelület
 • Országos Diákolimpia

  Országos Diákolimpia
 • Social

 • Partnerek hu

  Partnerek

  Partnerek

   

   

  Partnerek

   

  Partnerek