Evezős Ergométer Diákolimpia® az evezős Európa-bajnokságon


Április végén történelmi esemény szemtanúi lehetünk Szegeden: 54 év után ismét Magyarország ad otthont a kontinens legjelentősebb evezős versenyének, az Európa-bajnokságnak és kontinentális olimpiai és paralimpiai kvalifikációs versenynek, amely az idei Evezős Ergométer Diákolimpia® országos döntőjével egyidőben kerül megrendezésre.

A Magyar Evezős Szövetség a Diákolimpia® versenyzőinek, illetve akik edzőként vagy testnevelőtanárként kísérik a versenyt, továbbá versenyzőnként még kettő kisérő számára 4 napos belépőt biztosít az Európa-bajnokságra.

Éld át ezt a különleges sportélményt április 25-28-án csodás környezetben, hazai és nemzetközi sportolókkal! Légy részese az erőpróba, a kitartás és a teljesítmény ünnepének, ahol a legjobbak küzdenek meg a dicsőségért és az olimpiai kvótákért!

A Diákolimpia® országos döntőjének időpontja és helyszíne: 2024. április 26., Nemzeti Kajak-kenu és Evezős Olimpiai Központ, Szeged.

Az országos döntőn azon köznevelési intézmények tanulói vehetnek részt, akik a megadott nevezési határidőig elektronikus nevezéssel rendelkeznek.

Online nevezési felület: https://nevezes.diakolimpia.hu/ 

Az elektronikus nevezés határideje: 2024. április 16. (kedd) Az országos döntő helyszínén nevezni nem lehet és pótnevezésre sincs lehetőség!

A részletes versenykiírást az alábbi linkre kattintva lehet elérni: https://www.diakolimpia.hu/diakolimpia/versenykiirasok/

A verseny rendezője a Magyar Diáksport Szövetséggel kötött együttműködés keretében a Magyar Evezős Szövetség.

Letölthető plakát

  • APP

    APP
  • Bajnokká válni – videó

    BAJNOKKÁ VÁLNI (Diákolimpia® Himnusz)

  • Covid

    COVID INTÉZKEDÉSEK
  • Shop

    Országos Diákolimpia
  • Social

  • Partnerek hu

    Támogató

    Partnerek Partnerek Partnerek Partnerek
  • Támogatók

    Partner

    Támogató