Diáksportolók díjátadó ünnepsége Tolnában

A Tolna Megyei Diáksport Tanács december 16-án Szekszárdon, a Garay János Gimnázium Dísztermében tartotta díjátadó ünnepségét, ahol azon diáksportolók teljesítménye került elismerésre, akik a 2013-2014. tanév diákolimpiai országos döntőkön 1-3. helyezést értek el.

A patinás teremben 18 sportág képviseletében megjelent 267 diáksportolót, valamint felkészítőiket a megyei közgyűlés nevében Fehérvári Tamás úr, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte. A díjátadók között volt Tilinger Balázs, a Magyar Diáksport Szövetség diákolimpiai osztályának vezetője, Farkas Szilárd, a Magyar Diáksport Szövetség Dél-Dunántúli regionális irodájának vezetője, Kocsis Csaba, a Tolna Megyei Kormányhivatal főosztályvezetője, Kerecsényi Márton, a megyei közgyűlés tagja, Simonné Szerdai Zsuzsanna, a Klebelsberg Szekszárdi Tankerület igazgató-helyettese, Csillagné Szántó Polixéna, Szekszárd Megyei Jogú Város Humán bizottságának elnöke, Asztalos Adrienn, Szekszárd Megyei Jogú Város sportreferense, Kozmann György, a Tolna Megyei Diáksport Tanács elnöke, valamint Kőfalvi Adél, a szekszárdi HORFER-Serleg tulajdonosa.

A Tolna megyei diáksport sikeres évet zárt, hiszen az atléták, a kajak-kenusok, és a judósok képviselői minden eredményhirdetéskor díjat vehettek át, két szekszárdi intézmény leány kosárlabda csapata bronzérmet szerzett, de magas volt a díjazottak száma karate, kerékpár és floorball sportágakban is.

A díjazottak döntő többsége a városi iskolák kiválóságai, de számos kistelepülés – Kocsola, Báta, Várdomb, Őcsény, Gerjen, Tevel, Felsőnyék – tekintélyes eredménylistával büszkélkedhet a mögöttünk hagyott tanévben.

A Tolna megyei díjátadón készült fotók ITT érhetők el.

 

  • APP

    APP
  • Bajnokká válni – videó

    BAJNOKKÁ VÁLNI (Diákolimpia® Himnusz)

  • Covid

    COVID INTÉZKEDÉSEK
  • Shop

    Országos Diákolimpia
  • Social

  • Partnerek hu

    Támogató

    Partnerek Partnerek Partnerek Partnerek
  • Támogatók

    Partner

    Támogató