Dr. Mező Ferenc Szellemi Diákolimpia®

Dr. Mező Ferenc Szellemi Diákolimpia®

 

A Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Olimpiai Akadémiával együttműködésben hirdette meg a III-IV. és az V-VI. korcsoportos tanulók részére a Dr. Mező Ferenc Szellemi Diákolimpia® vetélkedő sorozatát.

Az érdeklődő iskolák három felkészítő forduló során ismerhették meg az online feladatkitöltés menetét, és gyakorolhatták a tematikus feladatok megoldását. 2014. december 09-től pedig az első „éles” fordulóval vette kezdetét a hét fordulós olimpiatörténeti vetélkedő.

Akik még kedvet éreznek ahhoz, hogy elméjüket pallérozva a magyar sport kiválóságainak eredményeivel, pályafutásukkal megismerkedjenek, úgy lehetőségük van arra, hogy a 2015. január 06-ával folytatódó kvízjátékba bekapcsolódjanak.

Az 1928-as amszterdami olimpia bajnokunk előtt tisztelgő versenyre folyamatosan lehet nevezni és bekapcsolódni a feladatok kitöltésébe, de természetesen előnyt élveznek azok az iskolai csapatok, melyek már az első fordulótól részt vesznek versenyünkön.

A Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének tagjai hét, a szellemi diákolimpiára már előzetesen nevezett iskolába látogatnak el, és a tanulás, a sport iránti elkötelezettségükkel remélhetően mind több tanulót ösztönöznek majd az aktív, egészségmegőrző életvitelre.

 

Intézmények, melyeket meglátogattak, vagy 2015 januárjában meglátogatnak a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének tagjai

  1. Pécs, Budai-Városkapu Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Bártfa Utcai Tagintézménye
  2. Zamárdi Fekete István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
  3. Miskolc, Bársony-Hunyadi Általános Iskola
  4. Őcsényi Perczel Mór Általános Iskola
  5. Veszprém, Medgyaszay István Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium
  6. Vác, Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium
  7. Monor, József Attila Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola

 

  • APP

    APP
  • Bajnokká válni – videó

    BAJNOKKÁ VÁLNI (Diákolimpia® Himnusz)

  • Covid

    COVID INTÉZKEDÉSEK
  • Shop

    Országos Diákolimpia
  • Social

  • Partnerek hu

    Támogató

    Partnerek Partnerek Partnerek Partnerek
  • Támogatók

    Partner

    Támogató