Sorsoltunk a Kosárlabda Diákolimpia® országos döntő csoportbeosztásaira

Nyilvános sorsolás a Kosárlabda Diákolimpia® országos döntő csoportbeosztásaira

Budapest – Magyar Diáksport Szövetség Országos Központ, 2015. január 09., 15.00 óra

 

A Kosárlabda Diákolimpia® VI. korcsoportos országos döntőt Kaposváron, 2015. január 23-25. között kerül megrendezésre. A Somogy megyei rendezők csütörtökön este csak korlátozott létszámra tudnak szállást biztosítani, ezért a csütörtöki beérkezés, technikai megbeszélés, sorsolás, valamint a megnyitó megszokott rendjét meg kellett változtatni.

Az iskolacsapatok január 23-án, pénteken, első csoportmérkőzésükre kell megérkezniük Kaposvárra, majd szombaton és vasárnap a szokásos lebonyolítási rend szerint folytatódik és zárul a középiskolások országos döntője.

 

A leányok és a fiúk nyolc-nyolc csapatos országos döntőjének csoportbeosztására nyilvános sorsolást tartottunk a Magyar Diáksport Szövetség 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. szám alatti országos központjában.

A sorsoláson megjelent Körmendiné Hajdú Gyöngyi, a Somogy Megyei Diáksport Szövetség elnöke, Szaniszló Sándor, a Magyar Diáksport Szövetség Kosárlabda Albizottság vezetője, Hersics László, az Országos Döntő Versenybizottságának elnöke, valamint az MDSZ Diákolimpiai Osztály munkatársai, Horváth Ildikó, Kamen-Juhos Ildikó és Dely Csaba. Az intézmények részéről megjelent Páváné Tóth Katalin és Kertész Dávid, a budapesti Veres Pálné Gimnázium testnevelői, továbbá Szász Péter a fővárosi Eötvös József Gimnázium testnevelője, valamint Szanthoffer András György, az „eötvös” csapatkapitánya.

 

Kosárlabda Diákolimpia® VI. korcsoportos országos döntő csoportbeosztásai – ITT

 

  • APP

    APP
  • Bajnokká válni – videó

    BAJNOKKÁ VÁLNI (Diákolimpia® Himnusz)

  • Covid

    COVID INTÉZKEDÉSEK
  • Shop

    Országos Diákolimpia
  • Social

  • Partnerek hu

    Támogató

    Partnerek Partnerek Partnerek Partnerek
  • Támogatók

    Partner

    Támogató