Kézilabda Diákolimpia® VI. korcsoport – Országos döntő

TSD_8781

Győr, 2015. január 23-25.

Az idei 2014/2015-ös tanévben a Kézilabda Diákolimpia® VI. korcsoportos országos döntőjének küzdelmeire 2015. január 23-25. között kerül sor. Az országos döntő rendezője a Magyar Diáksport Szövetség megbízásából Győr Megyei Jogú Város, amelyet a kézilabdázás egyik fellegváraként tartunk számon. Az elődöntők, a bronzmérkőzések és a döntők helyszíne a 2014. novemberében átadott, új győri Audi Aréna lesz, ahol a magyar női kézilabda válogatott játszotta a 2014-es Európa Bajnokság csoportmérkőzéseit. A csarnok több mint 5000 néző befogadására alkalmas, így az itt rendezett összecsapásoknak különleges varázsuk van.

Ebben a korcsoportban az összes nevezési létszám meghaladta a 200 csapatot, amelyek közül csak a 8-8 legjobb fiú- és leánycsapat került az országos döntőbe. A mezőnyt elnézve biztosak lehetünk abban, hogy izgalmas és kiélezett csatákra van kilátás. A leányoknál a győri Bercsényi, a békéscsabai Széchenyi, a budapesti Telepy, a váci Madách és a dunaújvárosi Rudas csapataitól is szép eredményeket várhatunk. A fiúknál is kiegyenlített mérkőzésekre számíhatunk, ugyanis nagyon erősnek tűnik a balatonfüredi Lóczy, a csurgói Csokonai, a tatabányai Integrált, a mezőkövesdi Szent László vagy a budapesti Telepy iskola is.

A szervezők garantálják a kiváló hangulatot, és reméljük minél több kilátogató néző fogja figyelemmel kísérni a szoros, és izgalmas mérkőzéseket.

Az országos döntő eredményeiről a Magyar Diáksport Szövetség honlapján, a hírek menüpont alatt tájékozódhatnak az érdeklődők.

Az esemény facebook oldalára is kerülnek fel hírek és eredmények, amely az alábbi linkre kattintva érhető el:

https://www.facebook.com/events/1533558280250563/?pnref=story

Eredmények erre a linkre KATTINTVA érhetőek el.

A képekért pedig KATT erre a linkre!

 

 

  • APP

    APP
  • Bajnokká válni – videó

    BAJNOKKÁ VÁLNI (Diákolimpia® Himnusz)

  • Covid

    COVID INTÉZKEDÉSEK
  • Shop

    Országos Diákolimpia
  • Social

  • Partnerek hu

    Támogató

    Partnerek Partnerek Partnerek Partnerek
  • Támogatók

    Partner

    Támogató