STRANDLABDARÚGÁS DIÁKOLIMPIA® ORSZÁGOS DÖNTŐ – VÉGEREDMÉNY

A diákolimpiai versenyek záró felvonásaként elérkeztünk a strandlabdajátékok küzdelmeihez.
A IV. korcsoportos strandlabdarúgókat június 25-26-án, míg az V-VI. korcsoportos strandfocistákat 27-28-án Siófok látja vendégül. A tavalyi évhez képest jelentősen emelkedett a nevezett csapatok száma, így IV. korcsoportban 15, az V-VI. korcsoportban 24 csapat küzdhet a diákolimpiai bajnoki címekért. A tavalyi versenyek nagyszerű visszajelzése, hogy az előző tanévben nevezett csapatok közül jó néhányan az idei versenyeken is pályára lépnek, így több csapat ismerősként köszöntheti egymást a pályán.

Bízunk abban, hogy izgalmas mérkőzéseket láthatunk és hogy a mozgás öröme, a jó közösség és hangulat miatt lesz leginkább maradandó élmény valamennyi résztvevő számára a strandlabdarúgás diákolimpiája.

Reméljük, hogy a komoly küzdelmeken túl igazi felszabadult hangulat is jellemzi majd a tornákat, hiszen a strandsportok diákolimpiája már javában a vakáció időszakában zajlik. Kívánjuk, hogy a résztvevők számára igazi nyári élményt nyújtson a Strandlabdarúgó Diákolimpia® versenysorozata.

Az időjárás egyenlőre nagyon mostohának tűnik, de reméljük, hogy mire a fiúk pályára lépnek, az esőfelhőket szikrázó napsütés tünteti el, és igazi nyári, balatoni hangulatot sikerül a pályákra varázsolni.

Strandlabdarúgás Diákolimpia® IV. korcsoport Országos Döntő Siófok, 2015.06.25-26. végeredmény

Strandlabdarúgás Diákolimpia® V-VI. korcsoport Országos Döntő Siófok, 2015.06.27-28. végeredmény

  • APP

    APP
  • Bajnokká válni – videó

    BAJNOKKÁ VÁLNI (Diákolimpia® Himnusz)

  • Covid

    COVID INTÉZKEDÉSEK
  • Shop

    Országos Diákolimpia
  • Social

  • Partnerek hu

    Támogató

    Partnerek Partnerek Partnerek Partnerek
  • Támogatók

    Partner

    Támogató